Vi trenger deg – bli fosterhjem.

I dag snør det igjen, det er kaldt og utrivelig for de som er tvunget til å bo ute. Det er vanskelig å holde varmen og å finne nok mat. Mange katter lever et tøft liv som hjemløse og trenger vår hjelp. Vi i Dyrenes Hus vil hjelpe så mange vi klarer før kattene formerer seg igjen og er opphav til større kolonier, med mer lidelse og tragedier for dyrene.

Våre hjerter går ut til alle katter som sliter der ute, nyfødte små kattunger, fortvilte drektige katter som søker etter ly, kattemødre som nettopp har født et kull og som tømmes for næring og kjemper for å finne nok mat til seg selv slik at ungene kan overleve.

Katter som ble tatt med til påskefjellet, med intensjonen om å sette de igjen der, alene, i iskalde minusgrader. Overlatt til seg selv for å dø, for å «kvitte» seg med «problemet».  Katter som ikke fortjener vår iskalde følelsesløshet og likegyldighet. Brakt inn til verden av oss, og behandlet som verdiløst søppel av oss.

Vi vet hvordan tilstandene er, vi ser det hvert år. I koloniene som vi jobber med, finner vi så altfor ofte de som ikke klarte seg også. Både store og små. Det er like vondt hver gang, at vi ikke rakk det, at vi er årsaken til det, og at vi ikke når frem til katteeiere.


Nå trenger vi deg, kattene trenger deg. Og vi kan rette opp i den uretten våre medmennesker har gjort dyrene. Du er et tålmodig hjem som kan hjelpe kattene frem. Vi søker deg som gjerne vil og kan bruke litt tid på katten hver dag slik at hun kommer ut av skallet sitt og tør å stole på mennesker, igjen. Du som er rolig og forstående og vet at vi må jobbe på kattens premisser. Vet at det tar tid for katten å finne tillit, vet at det nytter og betyr all verden for akkurat den katten du hjelper.


Send en e-post til: adopsjon@dyreneshus.no, fortell litt om deg selv. Vi står for mat sand og utstyr, du blir fulgt opp gjennom fosterperioden. Du bor i Oslo, Asker eller Bærum og kan stille for minimum 4 måneder. Du kan lese mer om å være fosterhjem her: Bli fosterhjem


Kan du ikke være fosterhjem, men vil støtte arbeidet for kattene så kan du bidra her: Bankkonto: 1503.53.42599 Vipps #54535


Vil du jobbe aktivt for dyrene, så finner du flere muligheter på vår hjemmeside: Jobb frivillig. Takk for at du bryr deg og vil hjelpe dyrene. ❤


Del gjerne informasjonen med andre slik at vi kan nå så mange mulige fosterhjem som vi klarer. Her kan du lese om hvordan ett av våre fosterhjem opplever det å hjelpe katter: Et fosterhjems bekjennelser.