Skap en bedre fremtid

Vil du gi dyrene et bedre liv?

Bli månedsgiver

Din støtte har alt å si!

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn, behandling av sykdommer, fôr, sand og nødvendig utstyr. Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet flere hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold. Støtt arbeidet vårt med en valgfri månedlig donasjon.

Vi er en frivillig forening og er avhengige av faste inntekter for å kunne utføre vårt arbeide for dyr i nød. Vi setter derfor veldig stor pris på at du ønsker å støtte oss gjennom faste månedlige avdrag.

Beløpet trekkes den 15 i hver måned.
Du kan når som helst endre sum eller avslutte dine månedlige bidrag i nettbanken. Ønsker du å gi en engangssum. Kontonummer 1503. 53. 42599.Vipps #54535

Alle som gir rene pengegaver til Dyrenes Hus – Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn mellom kr 500 og kr 40 000, har rett til fradrag på skatten.
Maksbeløpet på kr 40 000 gjelder totalt til alle godkjente foreninger pr år pr person.

For å kunne innrapportere din gave må du sende oss ditt 11-siffrede personnummer slik at vi får innmeldt summen av donasjonene dine til Skatteetaten. Mer om dette kan du lese på Skatteetatens nettsider: Skattefradrag ved arv og gaver til frivillige organisasjoner

Bli månedsgiver

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn og andre nødvendige ting
Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold.
Les mer

Gi en gave

Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599.

Gi en gave

Husk at donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.
Les mer

adopsjonsklare