fbpx

Gavemedlemskap


Gi en gave med mening!

Hvert år redder Dyrenes Hus inn mange hjemløse katter og katter som av en eller annen grunn trenger et nytt hjem. Alle kattene vi tar inn, blir kastrert, vaksinert og ID-merket. Kattene gjennomgår også annen nødvendig veterinærbehandling før de omplasseres til nye, trygge og permanente hjem. 

Å redde en katt har i snitt en kostnad på rundt 3000 kroner, inkludert fosterhjemsplassering, veterinærbehandling, mat, utstyr og transport, når man trekker fra omplasseringsgebyret på 1 095 kroner. Vi trenger altså minst 8 medlemmer for å kunne hjelpe én enkelt katt.

Gi en gave med mening til dine kjære, en gave som kan virke til å hjelpe katter få et godt liv. Et gavemedlemskap i Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn – Dyrenes Hus er med på å redde katteliv.

Gavemedlemsskap koster kun 350 kroner i året.

Du bestiller ved å sende en e-post til post@dyreneshus.no og legge ved navn og adresser på de du ønsker å gi medlemskap til, samt ditt eget navn, e-postadresse og postadresse. 

Du vil få tilsendt en faktura, og så snart denne er betalt vil vi sende deg et fint gavekort med Dyrenes Hus handlenett og nyeste nummer av vårt medlemsblad Dyrenes Stemme som du kan sende til mottaker av gaveabonnementet. 

Ønsker du at vi skal sende gavekortene direkte til mottaker, ordner vi selvfølgelig det! Bare gi beskjed i e-posten når du bestiller, legg ved deres adresse, samt teksten du vil vi skal skrive i gavekortene.

Medlemskapet følger kalenderåret. Bestiller du i november/desember, gjelder medlemskapet for kommende kalenderår. Gavekort og Dyrenes Stemme blir sendt ut så fort bladet er ferdig i trykken, i begynnelsen av desember.

Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til oss, og takk for at du valgte å bry deg om dyrene gjennom å kjøpe gavemedlemskap.
Dyrene trenger din omtanke <3

Gavemedlemskap