Støtt oss via VIPPS

Støtt vårt arbeid for dyr i nød via Vipps #54535.
Du kan laste ned appen for Android via Google Play:
http://play.google.com/store/apps/details?id=no.dnb.vipps

For iPhone via App Store:
https://itunes.apple.com/us/app/vipps-by-dnb/id984380185…

Du kan også støtte oss via vårt kontonummer: 1503.53.42599.
Donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.

Dyrenes Hus – Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn jobber med holdningsskapende arbeid og vi jobber hele året med å redde inn hjemløse katter. Katter som har blitt glemt, kastet, som har rømt eller som er uønskede og oversett.

Vi er ute til langt på natt i dagesvis for å hjelpe kattene og for å få inn alle kattene i f.eks en koloni. Vi kjemper for å fange inn disse livredde sjelene og blir klort opp og bitt til blods i prosessen. Selv med riktig utstyr er det mange skader, bitt og besøk til legen for stivkrampevaksine.

Dette skrives ikke for å få sympati, men for å gi dere et lite innblikk i hvordan det faktisk er. Mye av det vi opplever river i sjelen. Alt blir ikke fortalt eller vist, men dere kan tenke dere til tragediene og skjebnene disse uskyldige dyrene går gjennom.

Det er mange biter i dette puslespillet, fra den som melder inn katter, tomte- eller gårdeiere der kolonien bor som vi får samarbeide med, sjåførene våre som kjører, til fosterhjemmene som tar på seg den uselviske og tålmodige oppgaven det er å trygge kattene.

Dyrenes Hus hjelper til der det er mulig, om vi har plass på huset og nok fosterhjem. Fosterhjemmene er vi helt avhengige av og det er av den grunn vi ofte etterlyser flere fosterhjem. Har vi ikke nok fosterhjem kan vi ikke hjelpe kattene. Fosterhjemmene er nerven i vår organisasjon og like viktige som den som setter ut fangstfellene.

Vi setter enormt pris på pengegaver da det betyr at hjemløse katter får en sjanse. Det betyr i mange tilfeller forskjellen på død og liv.

De hjemløse dyrene vi finner, de koloniene som eksisterer er skapt av oss mennesker. Ved at vi ikke chipper eller kastrerer. Ved at vi anser dyrene som mindreverdige. Ved at vi ikke bryr oss nok til å ID-merke dem. Uten chip er det en minimal sjanse for at en fremmed kan finne deg som eier, (med mindre det er en nabo) og kattene,- de forblir hjemløse.

Støtt vårt arbeid gjennom Vipps #54535 eller betal inn på  bankkonto: 1503.53.42599.
Gir du en gave over 500 kroner har du rett til skattefradrag: http://dyreneshus.no/skattefradrag-ved-donasjoner/

Skann QR-koden og tast inn valgfritt beløp: