Tusen, tusen takk!

Lille Ting 6

Tusen, tusen takk til alle dere som har donert små og store beløp til Valdreskattene. Dere har virkelig bidratt til å redde liv! Totalt 49 katter fikk vi tatt inn, inkludert 6 kattunger som ble født i fosterhjem for bare noen dager siden.

Hele kr 49.971 fikk vi samlet inn på dugnaden. En formidabel sum! Vi har dekket veterinærutgifter og transportkostnader fra Valdres med pengene. Totalt kr 49.924. I tillegg kommer utgifter til sand og mat + transport fra/til veterinær/fosterhjem. (Det påløper nok også noen flere regninger fra veterinær, uten at vi har helt oversikten i dag).

Dessverre døde 3 kattunger fra oss, og en voksen katt måtte avlives på grunn av langt fremskredet livmorhalskreft. Men alle de andre er trygt plassert i omsorgsfulle fosterhjem, hvor de får spist seg opp og kommet til kreftene.

Felles for alle kattene, er at de har et utrolig godt gemytt, er kjælne og sosiale. Allerede nå har 10 av kattene flyttet til sine for-alltid-hjem. Og flere er snart klare for å legges ut for omplassering. Det er virkelig håp i det håpløse:-)

Tekst: Sølvi Frøland Svoren

Foto: Dyrenes Hus