Tusen takk for all støtte

TrampeFerdinand

Melvin, Ferdinand og Trampe er bare 3 av de totalt 53 kattene Dyrenes Hus har reddet inn så langt i sommer. Og enda er ikke sommeren over. I hele 2016 har vi tatt inn nesten 130 katter.

Det er mange grunner til at kattene kommer til Dyrenes Hus, men felles for de alle, er at de er vurdert til å være i ytterste nød. Mange er reddet fra avlivning eller en utrygg tilværelse gatelangs uten tilgang til mat og husly. Noen kommer fra store kattekolonier, hvor eier har latt kattene formere seg ukontrollert. Og igjen andre fra hjem hvis eier har havnet på sykehjem eller har dødd.

Dyrenes Hus driver ikke en omplasseringstjeneste for katteeiere generelt, eller å samle på katter. Alle kattene vi tar inn skal ha et reelt behov for hjelp – og alle skal omplasseres videre til nye hjem. Så langt i år, har over 100 katter fått seg nye familier gjennom Dyrenes Hus.

Vi er glade for å kunne hjelpe, men vi hadde ikke klart det uten dere der ute som støtter oss – både moralsk, med praktisk hjelp, gaver og donasjoner. Dere skal vite at vi setter umåtelig stor pris på all bistand, og alt kommer til nytte. Tusen takk til dere alle.

Tekst: Sølvi Frøland Svoren

Foto: Dyrenes Hus

Melvin4