Støttemedlemskap

Forside Foto Franciska Munck-Johansen

I disse dager vil noen av dere motta en konvolutt i postkassen fra oss. Den inneholder litt informasjon om foreningen, en oppdatering på vårt arbeid + giro for støttemedlemskap. Noen av dere har vært medlemmer tidligere, noen kjøpt katt eller kanin hos oss – mens andre igjen har støttet – eller kommet i kontakt med oss på annen måte.

Vi beklager bryderiet dersom du ikke synes det er greit å få slik post fra oss. Dessverre så mottar vi fortsatt ingen offentlig støtte, og er helt avhengig av medlemskontingent og donasjoner fra private for å kunne drive. Vi er derfor henvist til å tigge penger. Vi håper derfor at du som mottar konvolutten vil støtte vårt arbeid med medlemskap eller donasjon. Det vil garantert redde mange liv. I 2015 hadde vi historisk inntaks- og omplasseringsrekord av nødstilte dyr, og vi ønsker å holde trykket oppe også i 2016.

For dere som ikke ønsker å støtte vårt arbeid, er det fint om dere kan sende en mail til: post@dyreneshus.no slik at vi kan få slettet dere fra listen. For dere som ikke har mottatt post fra oss, men ønsker å støtte oss likevel, kan medlemskontingent betales direkte inn på kontonr.: 1503.53.42599 eller dere kan sende oss en mail på post@dyreneshus.no for mer informasjon.

Tusen, tusen takk for all støtte!

Bli månedsgiver

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn og andre nødvendige ting
Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold.
Les mer

Gi en gave

Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599.

Gi en gave

Husk at donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.
Les mer