Katter med kvalitetsstempel

Elsa1 Kjøper du en katt fra Dyrenes Hus, er den kastrert, vaksinert og chippet + gjennomgått helseundersøkelse. Katten er i tillegg blitt observert, kartlagt og sosialisert i fosterhjem, slik at vi har mest mulig informasjon når vi skal finne et nytt hjem til den. Våre fosterhjem gjør en helt uvurderlig innsats med dette arbeidet!

Alle katter som kommer til Dyrenes Hus har en historie. Noen har gått ute i månedsvis, sultet og frosset, mens andre har mistet eieren sin som har kommet på sykehjem eller dødd. Noen er flyttet fra, eller forlatt på annen måte. Det kan også være andre omstendigheter som gjør at katten er overlatt til seg selv og en uviss skjebne.

Noen katter kan omplasseres så snart karantenetiden på 3 uker er omme, mens andre vil trenge litt lenger tid for å bli trygge nok. Andre igjen må kanskje behandles for en skade eller sykdom først.

Mens katten er i fosterhjem forsøker vi å finne ut mest mulig om den. Trives den med andre katter eller er den en «alene-katt»? Kan den gå med hund? Takler den små barn som gjerne vil bære den, og som kan være litt brå i bevegelsene? Er den en kosekatt, en «fangkatt», en en-til-en-katt, en særing, en luring, en smarting (åpner dører!) osv. Kattene har like mange personligheter som det finnes katter.

En omplasseringskatt er en katt med kvalitetsstempel. Her på Dyrenes Hus er vi glade for at flere og flere nå ser ut å være bevisst på det i valg av nytt familiemedlem med myke poter.

Tekst: Sølvi Frøland Svoren

Foto: Dyrenes Hus

Elvis og Hedda

Bli månedsgiver

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn og andre nødvendige ting
Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold.
Les mer

Gi en gave

Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599.

Gi en gave

Husk at donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.
Les mer