Omplasseringrekord i juli!

uten navn

Dyrenes Hus har hatt omplasseringsrekord i juli. Hele 35 katter er omplassert. Til sammenligning omplasserte vi 2 katter i juli 2014, 1 katt i juli 2013, 6 katter i juli 2012 og 3 katter i juli 2011. Så årets tall overgår alle tidligere år. Faktisk er juli i år også månedsrekord for Dyrenes Hus. Det meste vi har omplassert på en måned siden 2011 er 26 katter, og det var i oktober 2014.

Juli måned pleier normalt å være en rolig måned, hvor folk tenker ferie og ofte reiser bort. Vi tror at det dårlige sommerværet kan være en faktor som har slått positivt ut på omplasseringsstatestikken. Mange har valgt norgesferie, blitt hjemme og sikkert håpet på en like fin sommer i år som i fjor. Og så har man selvsagt den lave kronekursen og kriser hos de populære feriemålene i Europa, som sikkert har gjort sitt til at folk har holdt seg i Norge. Og så har det bare vært regn og atter regn, og folk har vært mer inne og fått bedre tid.

En omplasseringskatt er en katt med kvalitetsstempel.Tusen, tusen takk til alle dere som velger en omplasseringskatt når nytt familiemedlem med myke poter skal anskaffes!

Tekst: Sølvi Frøland Svoren

Foto: Dyrenes Hus

http://www.nrk.no/ostlandssendingen/aldri-for-har-sa-mange-hjemlose-katter-fatt-ny-familie-1.12478830