Nyhet – nå kan du bli månedsgiver!

Vi gir alle som ønsker det nå muligheten til å kunne støtte arbeidet gjenom ordningen, bli månedsgiver.

Dette er en av de beste måtene du kan bidra på, og det utgjør en stor forskjell for oss. Arbeidet vårt er avhengig av støttebidrag fra deg som ser at vår innsats gir resultater

Med Vipps-betaling ønsker vi å gjøre et lett for alle som har etterlyst månedsbetaling. Vi setter veldig stor pris på støtten og håper flere ønsker å bidra.

Som dere sikkert vet, jobber Dyrenes Hus året rundt med å fange inn hjemløse, dumpede og etterlatte katter. Alle kattene vi tar inn må inn til veterinær for å sjekkes. De får grunnvaksiner, ID-chip og blir kastrert. De faktiske utgiftene på hver katt varierer sterkt. Det kan være fra 3000 kroner opp til mange titusener av kroner, avhengig av hvilke helseutfordringer kattene har.

Vi gjør det vi kan for at de skal bli friske, de får behandling for tannproblemer og alt annet, før vi kan adoptere dem ut til gode for-alltid hjem. Omtrent alle kattene som blir funnet ute i kulden, livredde og skvetne, blir til slutt gode familiekatter som får leve gode liv.

Ønsker du å støtte arbeidet vårt, følg linken nederst på siden. Takk for at du tenker på dyrene og hjelper til! Vi gleder oss over hver person som blir med, siden månedsgivermuligheten er helt ny, synes vi det er veldig moro å følge med. Det inspirerer oss til å jobbe videre.

God varm jul ønskes alle, store som små, tobente, firbente, pels- og fjærkledde.

Bli månedsgiver.

Ønsker du å gi gave som en engangssum? Det finner du her.