Ny Facebookside

Ny side finner du her: Dyrenes Hus

Forsidebildet på vår nye Facebookside

Etter en langvarig konflikt med avtrappet styreleder angående administrasjonsrettighetene til vår offisielle Facebook-side, ser vi oss nå nødt til å opprette en ny side. Etter samtaler med advokat ble det redegjort for at det er det til en hver tid sittende styret som bør sitte med rettigheten til å administrere siden.

Vi ønsker også at så mange som mulig kan rapportere den gamle siden til Facebook slik at vi på sikt får stengt den ned, slik at det kun blir den nye siden som blir gjeldene. Styret anerkjenner ikke lenger den tidligere siden som vår offisielle og den drives uten vår godkjenning. Vi håper inderlig at dere kan hjelpe oss å få kontroll på siden, slik at siden i vårt navn forblir i organisasjonens styre.

Vår Facebookside er vårt viktigste verktøy for å nå ut til våre medlemmer, støttespillere, følgere og for å jobbe med holdningsskapende arbeide. Via denne siden deler vi katter som er klare for adopsjon, har innsamlingsaksjoner og deler informasjon om saker vi synes er viktige.

Du finner oss også i Brønnøysundsregisteret om du ønsker å verifisere det sittende styret: Her

Ved spørsmål kan vi kontaktes på e-post, men det kan ta noe tid å svare deg akkurat nå. post@dyreneshus.no