Kimball «skravleball»

Nydelige Kimball er en herlig katt som elsker selskap. Han kan nok være litt forsiktig i begynnelsen, men gi han tid og han vil bli en husvarm, leken, kjærlig, trygg og en nær venn. Han elsker å være med der det skjer, følge med på det du gjør eller jage en papirball rundt på gulvet. Han er supersjarmerende og har av den grunn fått mange navn av fostermor, Lord Kimball fordi han gjemte seg blant porselenet da han først kom, og nå er hans fulle navn Lord KimmyKimballSkravleballKosebomber.

Han liker å prate (derfor Skravleball) og møter deg i døren og svarer på tiltale. Han kan komme opp i sofaen for å få kos og kosebombe deg, og elsker å bli gredd. Da sitter han pent med lukkede øyne og nikoser seg. Han stangekoser deg og kosebiter lett av og til. Han liker å sove under noe, eller på en stol under bordet. Men kan også hoppe opp i sengen din når du våkner for å få en dose med kos.

Kimball er en katt som må bli sett og kost med daglig, derfor ønsker han seg et hjem hos et rolig par, eller en liten rolig familie der flere kan holde han med selskap og leke med han. Kimball gir deg trygge blikk med sine vakre gulgrønne øyne og er en katt som gir mye kjærlighet tilbake. Han er nysgjerrig, og utforsker alle rom og kroker og elsker å leke med små runde ting. Han blir det fineste tilskuddet til familien din og en særdeles god venn.