Frøya


Frøya er ei nydelig lita jente på 1,8 mnd. Hun fikk navnet sitt etter den norrøne krigs- og kjærlighetsgudinnen da fostermor syntes navnet passet henne så godt. Hun har vært en liten kriger som klarte seg ute samtidig som hun passet på sine fire små.

Da hun og ungene kom til fosterhjemmet etter å ha vært ute i mange uker, ga hun sine små all den kjærlighet og omtanke hun kunne klare. Frøya var blitt svært tynn, men med tilgang til nok mat, begynte hun fort å legge på seg igjen. Det var godt å kunne klappe henne på ryggen uten å kjenne ryggraden stikke frem. Frøya er en stille og rolig katt. Etter at ungene har blitt store nok til å klare seg fint uten mor og har blitt sendt videre, bruker hun dagene til å sitte i vinduskarmen for å se hva som skjer i bakgården, strekke seg ut på sofaen og ellers ta dagene helt med ro.

Yndlingsplassen hennes er et ullpledd på sofaryggen rett bak hvor fostermor sitter og ser på tv. Ønsker hun kos, setter hun seg inntil deg og maler høyt straks du klapper henne. Hun elsker kos og å bli børstet. Frøya kan være litt skvetten når fostermor får besøk, og gjemmer seg under sofaen en stund, men kommer gjerne frem etter litt tid. 

Frøya ønsker seg en rolig og snill familie som har en fin hage hun kan utforske til våren.

Frøya er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Frøya et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: http://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535