Forny medlemskapet 2023

En liten påminnelse til deg som er betalende medlem; Vi håper du blir med oss videre og fornyer medlemskapet ditt for 2023. Gjør en forskjell gjennom å støtte dyrene via medlemskapet ditt. Dyrene trenger oss mer enn noen gang og dumping av dyr øker hvert år

Ved å fornye medlemskapet ditt støtter du vårt arbeid med å redde inn katter. Vi jobber hands on hele året med kattekolonier og innfangst av katter som har kommet bort.

Medlemskap koster kr. 350,- i året. Alle medlemmer får tilsendt foreningens tidskrift, Dyrenes Stemme. Medlemskapet betales inn til konto 1503.53.42599. Merk innbetalingen med ditt navn, adresse og «medlemskontingent». Du kan også betale via Vipps. #54535 Husk å skrive inn: «medlemskontingent» navn og adresse.

Gavemedlemskap:

Gi en gave med mening til dine kjære, en gave som kan virke til å hjelpe katter få et godt liv. Et gavemedlemskap i Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn – Dyrenes Hus er med på å redde katteliv.
Her kan du kjøpe gavemedlemskap. Husk å skrive inn navn og adresse på den som skal motta gavemedlemskapet.

Har du ikke vipps? Kontonummer 1503. 53. 42599

Månedsgiver:
Vil du bli månedsgiver kan du gjøre det her: Bli månedsgiver. Eller sett opp en avtale-giro i banken din med ønsket sum som betales inn til konto 1503.53.42599. Det er også mulig å betale månedlig via Vipps.

Takk for at du bryr deg om dyrs velferd og gjør en forskjell!