Forny medlemskapet 2023

En liten påminnelse til deg som er betalende medlem; Vi håper du blir med oss videre og fornyer medlemskapet ditt for 2023. Gjør en forskjell gjennom å støtte dyrene via medlemskapet ditt. Dyrene trenger oss mer enn noen gang og dumping av dyr øker hvert år

Ved å fornye medlemskapet ditt støtter du vårt arbeid med å redde inn katter. Vi jobber hands on hele året med kattekolonier og innfangst av katter som har kommet bort.

Medlemskap koster kr. 350,- i året. Alle medlemmer får tilsendt foreningens tidskrift, Dyrenes Stemme. Medlemskapet betales inn til konto 1503.53.42599. Merk innbetalingen med ditt navn, adresse og «medlemskontingent». Du kan også betale via Vipps. #54535 Husk å skrive inn: «medlemskontingent» navn og adresse.

Gavemedlemskap:

Gi en gave med mening til dine kjære, en gave som kan virke til å hjelpe katter få et godt liv. Et gavemedlemskap i Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn – Dyrenes Hus er med på å redde katteliv.
Her kan du kjøpe gavemedlemskap. Husk å skrive inn navn og adresse på den som skal motta gavemedlemskapet.

Har du ikke vipps? Kontonummer 1503. 53. 42599

Månedsgiver:
Vil du bli månedsgiver kan du gjøre det her: Bli månedsgiver. Eller sett opp en avtale-giro i banken din med ønsket sum som betales inn til konto 1503.53.42599. Det er også mulig å betale månedlig via Vipps.

Takk for at du bryr deg om dyrs velferd og gjør en forskjell!

Bli månedsgiver

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn og andre nødvendige ting
Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold.
Les mer

Gi en gave

Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599.

Gi en gave

Husk at donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.
Les mer