Farao

DSC_0254
Flotte Farao var smart nok til å finne fram til et av våre fosterhjem på egen hånd. Der fikk han mat og omsorg ute på trappen først. Vi vet at han har vært utegående siden i sommer, og nå som det ble så kaldt og eiersøk ikke har gitt resultater, tok vi han inn på mer fast basis.

 

Han er en kosete og tillitsfull herremann på omtrent 4 år, som finner seg godt til rette fra

DSC_0060

første dag, etter en våken undersøkelse av omgivelsene. Han har et særskilt flott blikk! Han vet å be om kos og oppmerksomhet og ruller rundt i glede når han blir snakket til. Liker dessuten gode klemmer, les: å stange hodet i ansiktet ditt og ligger gjerne i sengeenden om natta.

Han leker gjerne litt når energien slår ekstra til, men krever ikke mye. Derfor vil han gjerne bo hos en familie som kan gi han gode lekekamerater! Når det gjelder andre dyr, er han respektfull og imøtekommende mot andre katter og ville nok ikke protestert mot en lekekamerat.

Liker best våtfor, og spiser en del nå som han er rastløs og ikke får være ute. Prater med lav mjauing når han vil fosøke å forklare seg! Farao er ID-merket, kastrert og grunnvaksinert, og ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem!

DSC_0296DSC_0104

Bli månedsgiver

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn og andre nødvendige ting
Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold.
Les mer

Gi en gave

Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599.

Gi en gave

Husk at donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.
Les mer