En takk til alle

Vi går inn i det nye året med ydmykhet og takknemlighet. Vi er takknemlige for at vi kan hjelpe så mange og for at vi har så mange gode hjelpere. Vi har frivillige i Oslo, Bærum og Asker som åpner opp sine hjem for en eller flere katter, som gir dem trygghet og varme, som jobber for at kattene skal kunne få gode og trygge liv. Noen katter er så redde at de kan klore og bite, men med tid og tålmodighet så lar fosterhjemmene deres personligheter få tre frem, til tross for at de blir og kan bli bitt og klort. Det viser en dedikasjon og forståelse for kattene som vi verdsetter veldig høyt. Det er dere som gir dem muligheten til gode liv.

Kattene som er mer passive men redde, freser i et hjørne kanskje hver gang fostermor nærmer seg. Men det er bare en redd liten sjel, som prøver å virke tøff og stor foran et menneske som tårner over han eller henne. Den er i helt nye omgivelser der alt er fremmed og ukjent, der ingen kjente lukter er å finne. Helt alene i verden, en ny verden den kanskje aldri har opplevd før. Tenk deg selv hvordan det hadde vært å bli revet vekk fra alt du kjenner, alle du kjenner. Fanget inn og undersøkt, så levert på et sted og med vesener som hverken har samme språk eller kroppsspråk. Som stirrer aggressivt, som ikke alltid vet at deres nysgjerrige og vennlige blikk oppleves som truende. Den vennlige hånden fra et menneske som vil berolige, er muligens fra et rovdyr som kanskje vil deg vondt.

I skrivende stund har vi 86 katter i fosterhjem og på Huset, som har fått en sjanse på grunn av våre mange fosterhjem og andre frivillige. Vi er takknemlige for våre sjåfører som bringer og leverer kattene til fosterhjem og veterinærklinikker. Vi er takkknemlige for donasjonene fra klinikker, dyrebutikker, privatpersoner og våre egne frivillige. Dere fortjener å få vite hvor mye dere betyr for arbeidet for dyrene. Dere som bruker hver dag på Dyrenes Hus er byggestenene i foreningen. Dere gir ikke bare av deres egen tid, men gir også ofte gaver, donasjoner, store og små, gjennom året. Fosterhjem kjøper inn ekstra mat av egne penger for å hjelpe dyrene, frivillige og følgere strikker, hekler, filter og syr leker og utstyr. Materialene er kjøpt inn av egen lomme og snekret sammen til leker, alt for å hjelpe dyrene. Alt det administrative må også tas, regnskap må føres, mail skal besvares, valg må tas, lager må ryddes, oversikter må oppdateres, koordinatorer må koordinere og følge opp fosterhjemmene. Vi er alle eiker i det samme hjulet, der alle deler må til for å kunne fungere godt.

Vi er ydmyke ovenfor den tilliten dere viser oss, ydmyke ovenfor all den støtte som gis i alle mulige former. Takk for at dere har tillit til oss og takk for at det er så mange fine mennesker som virkelig brenner for å hjelpe til. Enten det er pengegaver, medlemskap, fjernadopsjon eller adopsjon. Eller tid og ressurser brukt for å hjelpe til, melde inn, fange inn, dele informasjon og innlegg.

Hjelpsomheten og givergleden inspirerer oss til å fortsette arbeidet og stå på videre. Takk for at dere alle deltar, tusen takk for at dere jobber på hver deres kant på den måten dere kan bidra. Vi vet vi spiller en viktig rolle i samfunnet for dyrene, men gjennom arbeidet vårt knytter vi også kontakter og bygger gode relasjoner som gavner arbeidet. Vi setter så stor pris på dere. Dere betyr alt for foreningen. Vi håper flere kjenner på samhørigheten og felleskapet arbeidet for dyrene gir. At vi kan gå inn i det nye året med samhørighet og kjenne på at vi er en del av et felleskap der vi bygger hverandre opp gjennom å hjelpe dyrene. En stor takk til dere alle, håper 2023 blir et år der vi fortsetter å styrke samarbeidet, felleskapet og hjelper hverandre og dyrene.

Bli månedsgiver

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn og andre nødvendige ting
Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold.
Les mer

Gi en gave

Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599.

Gi en gave

Husk at donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.
Les mer