Zelda

Møt Zelda, den purr-fekte partner for sofaeventyr!
Hallo, katte-entusiaster! Gjør dere klar til å møte Zelda🌟- en 8-årig diva med litt ekstra "purrsonlighet" (og ja, vi mener litt ekstra polstring!). Hun er en snill og leken katt som ser etter sitt for-alltid-hjem, hvor hun kan regjere som den søte og lekne dronningen hun er.

🍽️ Diett-Divaen: Zelda har en eksklusiv kontrakt med en veterinær som har skreddersydd en gourmet-matplan for henne. Hun ser etter en serviceinnstilt medarbeider (les: eier) som kan følge denne planen nøye. Bonuspoeng hvis du kan imponere henne med dine matserveringsferdigheter!

🎀Leken og Løssluppen: Ikke la hennes robuste figur lure deg; hun er en energisk og leken sjel som elsker en god lekestund. Husk, aktivisering er nøkkelen til hennes hjerte (og helse)!

🏠Innekatt-Ekspert: Zelda er en innendørs kjendis som foretrekker det rolige og trygge livet inne. Hennes ideelle hjem er et sted hvor hun kan sole seg i vinduskarmen, utforske de mystiske hjørnene av huset, og selvfølgelig ta lange, behagelige lurer på sofaen. 🐾Sosial Sommerfugl: Har du andre katter? Flott! Zelda er gjerne den nye bestevennen i flokken. Hun er en ekspert i kattesosialisering, og ser frem til å møte sine nye pelskledde romkamerater.

👑Ansvarsfullt For-Alltid-Hjem: Vi ser etter et rolig, ansvarsbevisst hjem som kan gi Zelda den kjærligheten og omsorgen hun fortjener, samt hjelpe henne med å nå sine fitness-mål på en trygg og sunn måte. Så, er du klar til å gi Zelda et kongelig hjem? Ta kontakt for et møte med denne fantastiske, fluffy skjønnheten - din nye bestevenn venter!

Zelda er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Zelda et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere