William og Elon

William og Elon – to «brødre» som leter etter et hjem med kos, lek og gode soveplasser.

William er en vakker blandingskatt med blå øyne og brune og hvite tegninger i pelsen. Han ligner på en siameser eller hellig birma. Han er ca 1,5 år gammel og er en nysgjerrig og leken katt som elsker å undersøke skuffer og skap. Når du kommer hjem fra jobb kan du finne en vott eller noen ark på gulvet – da vet du at William har vært og undersøkt. Han er også glad i all slags lek, enten det er med baller, papirbiter, stangleke eller små lekemus. William har brukt litt mer tid enn «broren» sin på å bli trygg i fosterhjemmet, men han viser stadig mer interesse for å være i nærheten av fosterfamilien. Han liker å sove i senger eller på myke gulvtepper.

Elon er en kraftig og “muskuløs” katt på nesten 6 kg. Han er ca. 1,5 år gammel. Han er en nydelig makrellstripet gutt. Han er glad i fosterfamilien og følger etter dem inn på badet, kjøkkenet og stua. Når han slapper av kan du gjerne finne ham i badekaret, på vasken, på senga eller under bordet. Han liker å få masse kos og er også glad i å leke, spesielt med stangleke. Elon er nysgjerrig og glad i å «holde oversikt», så du finner ham gjerne speidende i trappen. Han har vært trygg i fosterhjemmet fra dag 1 og er en veldig rolig og tillitsfull katt. Når han slapper av, tar han seg gjerne en blund med magen i været.

William og Elon har vokst opp sammen og er knyttet til hverandre, så de skal omplasseres sammen. De passer i en familie med større barn (12+) eller bare voksne. Gutta har vært innekatter hele livet og kan gjerne fortsette tilværelsen som innekatter, men de kan også ha glede av å gå ut dersom dere har trygge utemuligheter.

William og Elon er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi William og Elon et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere