Vilje

Vilje er en vakker jente på 16 uker med grå og hvit pels. Hun har dypgule øyne som kan gå over i litt brunt. De grå feltene er tigerstripet og hun har en stor rundinger på og under bena sine. Vilje lever opp til navnet sitt og sier fra om hva hun vil, samt at hun er uredd og "feisty". Hun er rask til å utforske nye ting og virker ikke å være redd for noe. Alt som kommer i hennes vei er hun nysgjerrig på og undersøker det med snute og syn. Slik som nye huler, uimotståelige nye pappesker eller leker, eller plastposer fra butikken. Hun inspiserer det før hun finner ut at omtrent alt er til å leke med. Også setter hun i gang da, og drar med seg sine søsken inn i leken. Det er en glede å se henne utfolde seg og hun får fostermor til å humre og le hver eneste dag.

Vilje er den som mjauer høyest når det forberedes mat, og hun mjauer også etter mat når hun blir sulten utenom de faste måltidene. Så hun er vokal og ber om ting direkte. Hun synes det å lekeslÅss er noe av det gøyeste som finnes. Heldigvis synes søsknene hennes at det er like gøy, og når de setter i gang så går det i hundre. Hun kan like gjerne stelle og vaske sine søsken, som å sove sammen med dem i en fin liten pelsbunt av kropper. Eller så finnes hun ofte sovende sammen med fostermoren sin.

Vilje hopper gladelig etter laserprikken, og lekestenger, men favoritten må sies å være  Q-tips av bomull og papir. De holder henne opptatt i lang tid før hun finner på noe annet å leke med. Hengekøyen på vinduet er en av favorittplassene hennes. For hvile, søvn, lek og stell. Den er absolutt perfekt sier hun, der hun ligger og ser ut på fugler, forbipasserende joggere, hunder som leier slavene sine og biler som kjører forbi.

Til neste sommer er det hennes tur til å få leke i den store verdenen utenfor vinduene. Hun kan ikke slippes ut før hun har ferdig utviklet stedsans, og hun gleder seg stort til sommeren når det blir hennes tur. Derfor er det på andreplass på ønskelisten hennes at du har hage eller stor uteplass i et trygt område, uten skumle og farlige veier. På førsteplass på ønskelisten hennes står det: "Snill, kjærlig, leken og omsorgsfull familie." Hun har så mye kjærlighet å gi og trenger deg/dere som vil inkludere henne i familien for resten av hennes liv, for hun fortjener intet mindre.

Vilje er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Vilje et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere