Victoria

Victoria er en vakker jentepus på 5 måneder. Hun er helt grå, har lang pels og har verdens søteste og mest fluffy hale. Når hun vil leke er denne jenta både leken og selvstendig, og hun kan jage en laser i lange tider. Victoria er også litt TV-slave og elsker å fange fisk og mus på TV-en. Denne skjønne pusejenta er på utforskingstur rundt i huset hele tiden, men klarer ikke å motstå godterier, så hun er lett å få til å komme frem. Hun surrer rundt mellom beina våre, bestemmer selv når hun vil kose, men når hun først er på fanget maler hun høyest av alle! Victoria følger gjerne etter oss rundt i huset, og er spesielt glad i å være sammen med oss på badet, men elsker også å jakte på tærne våre når vi har lagt oss.

Victoria er en selvstendig pus, og selv om hun er god venn med brødrene sine ser vi at hun også liker å slappe av alene. Hun ble født ute i en kattekoloni, og på grunn av den tøffe starten på livet har hun dessverre hatt katteinfluensa. Hun må derfor være innekatt hele livet og må være eneste katt i hjemmet. Hun er vant til barn fra fosterhjemmet.

Victoria er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Victoria et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere