Ursula

Ursula, eller Sula som vi endte opp med å kalle henne, er snart 1 år og en nydelig pusekatt med grå, skinnende pels + en hvit flekk på brystet. Hun er en skikkelig kosejente som vil være med der der skjer. Hun foretrekker å legge seg ved siden av oss i alle muligens forskjellige stillinger, enten vi er på kjøkkenet, soverommet, badet eller i sofaen. Innimellom kan hun ligge i armkroken eler på fanget, andre ganger vil hun være for seg selv. 

 

Sula er også en leken, spretten og nysgjerrig pus. Hun er smart og veldig glad i mat. Hun kan sikkert læres opp til mye forskjellig med godbiter. Vi har feks prøvd å venne henne til støvsugeren. Det har gått fra at hun var livredd til at hun er mer utforskende på kort tid.

Hun syns det er spennende og hilser på besøk. Ellers er hun veldig glad i glitterball og spretne tuber. Hun kan underholde seg selv lenge med dem. Hun snakker ikke så mye, men innimellom kommer et forsiktig mjau for å vise at hun vil ha kos eller mat. Sula er også fascinert av vann og vil gjerne drikke av forskjellige boller. 

 

Ursula er kastrert, vaksinert og ID-merket.

 

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere