Tarzan

Tarzan, han er 10 år og 8 måneder gammel, men ikke la det lure deg. Hvis Tarzan kunne snakke er jeg sikker på at han kom til å si at han kun er i sine tenår. Tarzan har en tykk god pels som inviterer hvem som helst til å klappe han i evigheter, noe han aldri takker nei til. Hans lyse, grønne øyne får meg alltid til å gi han en ekstra liten god bit selv om han absolutt ikke trenger det. (Han er litt overvektig, men hvem er vel ikke det i sine eldre dager). Og naturligvis er hans personlighet det som virkelig sjarmerer alle han møter. Jeg har til og med fått høre fra en veterinær at de aldri har hatt en så vennlig katt på MR undersøkelse før. Apropos MR, så har Tarzan en svulst i hjernen. Denne ble ikke oppdaget før svært nylig; litt fordi han ikke har vært fosterkatt lenge, og litt fordi man ikke ofte merker at han påvirkes av den. Tarzan kom til meg først i midten av juli 2022, før det igjen så var han i et annen fosterhjem et par måneder. Før dette igjen så vet jeg at han har vært en innekatt. Noe man merker siden han er ekstremt kontaktsøkende og tar kos veldig seriøst.

Tarzan ELSKER å bli koset. Han vil heller ha kos enn godbiter. Jeg har måttet slutte å lukke baderomsdøren fordi Tarzan krever kos mens jeg sitter på do, hvis jeg lukker den så gråter han høylytt i protest. Han elsker å bli stryket fra hode til hale og å bli klødd på pannen og under haken. Når han virkelig koser seg og maler høylytt så begynner han også å sikle litt, det er veldig sjarmerende. Han er ikke på siklestadiet med fremmede, men forlanger kos fra dem ved første øyekast. Han har lært seg at ringeklokken betyr gjester så han sitter klar i gangen for å ta imot sin kos-betaling. Han er ikke veldig begeistret for å bli løftet, men tolererer det enn viss mengde før han sier ifra om at han vil ned. Med tanke på Tarzans alder så er jeg genuint overrasket av hvor leken han er.

Han elsker å leke med det meste, men hans nåværende favoritter er leketunnel og gulvteppe (som også funker som seng når han er ferdig med leken.) Han har også en pågående lek gående med en annen fosterkatt her hvor han sitter og klorer opp sofapuffen min mens han prøver kalkulere hvor han må hoppe av for å jage den andre katten. Jeg tror de begge liker leken … Han pleier som oftest å signalisere for ønske om lek med litt prating eller mrrp-ing. Han er ikke typen til å svare om han blir pratet til, men han gir fra seg som oftest lyd når det er noe han vil eller han føler at han ikke får oppmerksomheten din fort nok. Tarzan sover som oftest på sofaen eller på pappsengen på gulvet. Hvis det er tidlig på morgenen så har jeg våknet til at han ligger oppe på kommoden hvor han har full oversikt over meg, men rent generelt så sover han de fleste steder uten problemer. Tarzan er kort og godt sagt en stor sjarmør. Han er en utrolig skjønn og kosete gutt. Og selv om han ikke klarer å drikke fra vannskåler uten å søle halvparten ut, eller å kose uten å sikle over seg selv og meg, så er jeg utrolig sjarmert av han.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere