Tarantino

Flotte Tarantino er en nydelig langhåret gutt på 2 år, med smaragdgrønne øyne. Han er en veldig snill, leken og nysgjerrig katt men har behov for å føle seg hjemme. Han kan virke reservert i starten, men trenger bare litt tid med deg for å bli kjent og trygg.
 
Tarantino er veldig glad i andre katter og ønsker seg ett hjem med en eller flere andre katter han kan kose med, passe på eller leke med. Han er veldig omsorgsfull ovenfor andre katter og han liker å snakke og koser med dem.
 
Fjærpinner er favorittleken, men han er også glad i annet gøy. Han liker å se katter på TV, søke etter godteri gjemt i huset eller løpe etter når matmor kaster de til ham.
 
Morgenen går til lek og moro, på dagen bruker han mest til å slappe av. Han slapper helst av i klatrestativet, kurven eller klesskapet. Kveldene går igjen til lek og moro. Han liker også å sitte i vinduskarmen og titte på fuglene og alt som rører seg der ute.
 
Tarantino er også glad i kos når han selv ønsker det, da kommer han gjerne bort og setter seg ved siden av deg. Vil han ikke, da går han bort eller dytter bort hånden med poten. Noen ganger vil han nemlig bare sitte litt i nærheten av deg og ha selskap- Det går greit å børste pelsen hans, men dette trenger han å trene mer på. Med litt liquid snack blir han gjerne lenger og tillater mer børsting..
 
Han er ikke så glad i ringeklokka, da går han under senga og venter litt for å se hvem som kommer. Han kommer stort sett frem og hilser etter hvert, er det nye stemmer som kommer på besøk tar det lenger tid.
 
Tarantino er matglad og liker både tørrfor og våtfòr. Han liker å sove i sengen, men innimellom er han oppe og driver med sitt eller sover i stua i klatrestativet sitt.
 
Tarantino trenger å komme til ett tålmodig hjem som har tid til å vente på at han finner seg til rette. Han er både nysgjerrig og kosete, men trenger tid og en familie som er villig til å la han få den tiden.
 
Tarantino er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere