Spirit og Shadow

Spirit og Shadow er et brødrepar på 6 mnd, begge har sort og hvit pels, og vakre ravgule øyne.  Personlighetene deres er som pluss og minus, de er herlig forskjellige og utfyller hverandre som bare nære brødre kan. De ønsker å fortsette å bo sammen, og flytte til en snill familie som har plass til dem begge.

 

Spirit er veldig frempå og er den som kommer løpende først for å hilse på, mens Shadow er mer reservert og er den som helst vil observere først. De er som kattunger flest, fulle av energi og utforskertrang. Spirit lar nysgjerrigheten overgå frykten mens Shadow er mer påpasselig.

Hos fosterhjemmet har de ikke fått lov å gå på kjøkkenbenken og kjøkkenbord, så et nei funker best der. (hva de gjør når fostermor er ute/sover velger hun å ikke tenke på) De er flinke til å trekke seg bort og vekk om de vil ha mer ro rundt seg, i fosterhjemmet har de gått inn i og under sofaen hvor de får være helt i fred frem til de titter frem.

De trenger mye oppmerksomhet, kos og aktivisering. Begge er veldig glad i kos og nærhet, Shadow vil helst ligge på fanget eller ved fanget. Da aller helst med en hånd hvilende på seg, mens Spirit elsker å sitte på fanget mens han får bryst og hakemassasje. Spirit må fortsatt læres til å ikke småbite på fingre og nese, selv om dette ikke er annet enn kjæling fra hans side.

De trenger god plass, om ikke mye- I fosterhjemmet har de hyller i ulike høyder på veggene der de får utfoldet seg. De er veldig nært knyttet, hvor lek, vask og soving som oftest gjøres sammen. Spirit har apport som favorittaktivitet, hvor leker hentes i full spurt, gjerne i høyden (som på hyllene) mens Shadow liker å bruke tid på å snike seg innpå, stille og kalkulert. Det er helt klart at Shadow er den beste jegeren, mens Spirit spinner rundt etter sin egen hale.

Spirit og Shadow er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Spirit og Shadow et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere