Sotis

Glade Sotis på 1,4 år.
Alle vet at en glad katt har halen rett til værs, men Sotis har noe enda bedre. Når hun er skikkelig fornøyd, sånn som når hun får våtfôr av matfar, står halen nesten rett fremover! Sotis er forsiktig, men også veldig nysgjerrig. Hun gjemmer seg når det kommer besøk, men når hun blir kjent med deg er hun både sosial og leken. Hun kan bli litt skremt når hun flytter til et nytt sted, og trenger derfor en familie som kan gi henne litt tid til å bli komfortabel i sitt nye hjem.
Hun er glad i å ligge ved siden av i sofaen, eller på fanget. Da maler hun så det durer og gnir hodet sitt mot hånden din. Pelsen hennes er silkemyk, og hun er opptatt av å stelle seg og holde pelsen i orden.
Om natten leker hun for seg selv, og favorittene er små baller. Hun er spesielt glad i ping-pongballer som hun jager rundt på gulvet. Hun liker også å leke med maten sin. Forsiktig løfter hun ut en liten tørrfôr-bit som hun legger på gulvet og så jager hun den rundt, fanger den og spiser den. Hun fanger dem alle sammen, det ligger aldri mat igjen på gulvet når leken er over. Men aller best liker hun å leke med mennesker. Favoritten er lekestenger med snor og en liten fjærdusk i enden.
Sotis er svart, men ikke helt, bare nesten. Hun har et lite hvitt felt på brystet, og hvis du ser nøye etter ser du en strek med hvite hår over neseroten hennes. I det siste er hun begynt å bli pratsom, men hun mjauer ikke som andre katter. Istedet kommer det en liten lyd som ligner mer på et pip eller knirk. Når hun vil hilse eller ha oppmerksomhet kvitrer hun i vei mens hun går etter fostermor rundt i leiligheten. Når noen i familien går ut på kjøkkenet pleier hun å følge etter og prate i vei – kanskje det er mat til henne?
Hun har mye energi, og vil sette stor pris på en hage å utforske etterhvert som hun blir trygg i sitt nye hjem.
Sotis er, kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere