Solan

Hils på Solan. Han er en forsiktig pusegutt på omkring 4 år, og er ikke så stor av seg. Han har silkemyk svart pels, med en liten hvit flekk på brystet. Solan kan være litt redd for nye ting og mennesker, og trenger noen som forstår og viser ham at det er trygt. Når du har vunnet hans tillit, viser han deg sin nydelige personlighet og sitt store hjerte. Da er han den største kosepusen! Når han vil ha kos (som stort sett er hele tiden), legger han seg på ryggen og flørter og blunker, helt til du kommer bort og setter deg ved siden av ham.

Han elsker å bli strøket i pannen og nedover nesen. Da maler han og stangekoser hånden din. Du får legge deg helt inntil og gjerne med hodet på magen hans, så du kjenner den varme vibreringen fra malet. Solan har fast plass i sofaen, der ligger han i alle slags posisjoner og nyter tilværelsen. Noen ganger, når han drømmer, løper og mjauer han i søvne. Tenk så fint det vil bli hos den nye familien sin, når han endelig får klatre i trærne, lukte på blomstene og rulle rundt i gresset. Solan er også å finne i solsteken i vinduskarmen, der har han full oversikt over hva som skjer i gata hans og skjærene som erter i trærne. Når Solan får zoomies, er han skikkelig leken. Han løper rundt og hopper opp i sofaen, for å fange fjærpinnen, tråden eller laserprikken. Han er også glad i lekemus, særlig om de har litt johannesurt i seg.

Solan er dessuten en pratepus, særlig om morgenen når han ikke har fått den oppmerksomheten han fortjener gjennom natten. Da kan du ha en lang samtale med ham, der han svarer deg med søte små mjau. Dere som er så heldige å få adoptere Solan, må gi ham tålmodighet og tid til å bli trygg. Dere må forstå språket og gi ham forutsigbarhet og rom til å bli husvarm i sitt tempo. Når den tid kommer, vil han bli et fantastisk familiemedlem.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere