Snehvit

Hils på Snehvit: Dronningen av Kos og Komfort! 🌟 Er du på utkikk etter en pusevenn som er like elegant som hun er kosete? Si hei til Snehvit, vår 11-årige innekatt som er like myk og hvit som fersk snø, og som søker sitt drømmehjem!

🍽️ Gourmet-Divaen: Snehvit er ikke bare en hvilken som helst pus; hun er en ekte gourmet! Hennes favorittretter er de fineste våtfôrene. Snehvit er på jakt etter en personlig kokk (les: deg) som forstår viktigheten av en sofistikert meny.

🐾 Fredelig Samboer: Hun er en forsiktig dame som trives best med en like rolig kattevenn. Snehvit ønsker seg et hjem hvor hun kan nyte måltidene sine i fred, uten frykt for at noen skal stjele maten hennes.

🏠 Innekatt-Ekspert: Som en erfaren innekatt, er Snehvit en mester i å finne de beste solflekkene og de koseligste gjemmesteder. Hun søker et rolig og trygt hjem hvor hun kan utforske og slappe av i fred og ro.

🤗 Kos-Kjærlig: Denne vakre damen elsker oppmerksomhet og kos. Hun er perfekt for noen som er mye hjemme og som har tid og kjærlighet å gi. Snehvit er en tillitsfull sjel som blomstrer under kjærlige strøk og ømme klemmer.

🚫 No Dogs Allowed: Snehvit er ikke den største «fan» av hunder, så hun foretrekker et hjem uten disse energiske firbente.

🎀 Sjenert, Men Leken: Hun kan være litt forsiktig og sjenert i begynnelsen, men gi henne litt tid, og hun vil vise deg sin lekne og kjærlige side.

Er du klar til å gi Snehvit det kongelige, rolige hjemmet hun fortjener? Kontakt oss for å møte denne vakre, tillitsfulle pusen - hun venter på sitt perfekte for-alltid-hjem!

Snehvit er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Snehvit et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere