Simon

Dette er Simon, en utrolig vakker hannkatt på nesten to år. Han har veldig lang og tykk pels, med søte hvite votter på frampotene og to lange hvite strømper på bakbeina. Simon er antageligvis med i konkurransen for verdens mest kosete katt. Denne katten er alltid klar for kos, uansett når. Han begynner fort å male bare du ser på ham, fordi han tror at det betyr kos, og han kan komme løpende når du roper på ham av samme grunn. Det kan allikevel ta litt tid før Simon blir trygg på nye mennesker.

Han er litt pysete av natur, men med riktig mengde tålmodighet blir han din beste venn. Han er ingen katt som liker å ligge på fanget, og han sover heller ikke i senga di. Allikevel kan han rett som det er slenge seg ned inntil deg mens du sitter i sofaen og sovne der mens du koser ham. Han lar deg være i fred på natta, men så fort han merker at du er våken forteller han deg ganske intensivt at han holder på å dø av sult. Simon er nemlig et matvrak, så det gjelder å passe på at han ikke får for mye mat. Han er også ganske lat når han leker, men det kan ha noe med at han er redd for brå bevegelser, enten det gjelder mennesker eller katteleker.

Simon vil nok passe best et sted hvor mennesker ikke løper rundt, men han klarer seg ganske fint selv om det bråker rundt ham. Jeg er helt sikker på at den som adopterer Simon vil falle pladask for verdens beste kosekamerat.

Simon er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Simon et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere