Sander

Sander på 2,5 år er en vakkerskatt som blir med deg over alt hvor du går. Han har mye pels og må børstes et par ganger i uka for å holde flokene borte. Han er katten for deg som ønsker mye selskap og kos. Er du ute en tur så møter han deg kjærlig når du kommer tilbake. Han godtar fint et nei når du er opptatt og ikke kan bruke tiden på han.

Sander elsker å leke pinne under teppe leken. Han har gått fint med andre katter hos fostermor, og leker fint med flere av dem. Sander trenger en familie som ser han og bruker tid på han.  Han ønsker seg en familie uten barn. Rolige barn over 10 år setter han stor pris på. Sander burde være inne i lang tid før man slipper han ut med tanke på hans historie.

Sander kan adopteres ut som innekatt, eller til et hjem der han kan være inne i lenger tid før han slippes ut.

Sander er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Sander et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere