Sam

Sam tok til seg det menneskene hadde å tilby ganske raskt, til å være en kolonikatt. Han er nysgjerrig og vil gjerne være der du er. Sam lærer fort og han kan derfor både koses med og løftes. Bæring må øves på. Sitter du på gulvet kan han gå på fanget ditt, men han har ikke skjønt det med å sitte på fanget rolig enda. Mulig fordi fostermor alltid har fanget fullt. Sam kan fint sitte i sofaen ved siden av deg, dog må han bli helt trygg før det skjer. Han har et rolig og godt gemytt. Rolig og god katt når du blir kjent med ham. Han har i fosterhjemmet aldri bitt eller klort noen.

Familien til Sam må vise tålmodighet de første ukene, da Sam bare har kjent fosterfamilien. Når han blir kjent er han en rolig og fin katt som er klar til nye eventyr. Sam adopteres ut som innekatt, men det er mulig at han også kan være ute på sikt (etter noen år). Nå trives han godt som innekatt og vi ser at det muligens er det beste for ham. Sam er født ca 1/7-21 og er en ung katt på 2 år med livet foran seg. Sam ønsker seg en familie uten små barn, fordi han løper raskt avgårde ved brå bevegelser. Han kommer fort tilbake når det blir rolig. Han går fint med fostermors to rolige hunder og de andre kattene der. Sam er veldig glad i andre katter så det er ønskelig at for-alltid-hjemmet også har en annen katt, eventuelt at man adopterer to katter.

Sam er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Sam et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere