Rocky

Dette er Rocky, også kalt rullepus, da han legger seg ned og ruller rundt så å si hver gang han blir kost med. Han er en fem år gammel hankatt med utrolig myk pels, fødselsmerke på nesen og søte hvite sokker på alle potene. Rocky er en pratsom liten kjekkas man blir helt oppslukt i, men han trenger litt tid for å bli varm i trøya før han er trygg på nye mennesker. Da han først kom til oss, tok det litt tid før han ble den gode Rocky vi kjenner i dag. Nå er han er en nysgjerrig liten pus som gjerne vil være med på det meste, og fotfølger deg og prater gjerne med deg hvor enn du går.

Rocky er en real koseklump og elsker å ligge i stolen sin hele dagen lang, helst opp ned. Han er meget interessert i fugler og liker veldig godt å titte på dem ut gjennom vinduet over stolen sin. Han er også glad i å ligge å kose i senga på kveldstid før han går og legger seg for seg selv. Rocky har god matlyst og liker veldig godt å leke med sprettballer, egentlig det meste som ruller på bakken.

Rocky er fortsatt litt skeptisk til ting og skvetter til av brå bevegelser og høye lyder. Han går og gjemmer seg når det kommer folk på besøk, men som den nysgjerrige pusen han er, kommer han frem etter hvert. Vi tror han vil passe godt inn hos en enslig person som trenger en liten venn eller hos et par. Han er litt ekstra skeptisk til menn, men han tilpasser seg etter hvert som han blir kjent med personen. Han vil nok være ganske redd når han flytter, men introduser ham for et rom av gangen og gi ham tiden han selv trenger for å tilpasse seg, så vil han bli den herligste kosepusen.

Rocky er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Rocky et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere