Rapp og Simba

 

Hils på Rapp og Simba – to herlige pusebrødre på seks måneder som er veldig nysgjerrige og lekne. Guttene er bestevenner og ønsker å bli adoptert sammen. De har som kattunger flest mye energi, så nytt hjem må være forberedt på at de kan være litt høyt og lavt de første månedene.  

Simba er en vakker gutt med semilang ravnsvart pels og gulbrune øyne. Han er litt rampete på en morsom måte. Hvis det ligger sokker, kluter, svamper eller lignende fremme, kan han gjerne hente dette. Da kan man se at han kommer stolt bortover med noe i munnen, men han ødelegger aldri tingene. Simba er litt mer reservert enn broren sin, så det tar ham litt mer tid føler han føler seg trygg. Når han føler seg trygg på deg, liker han å få kos.  

 

Rapp er en nydelig tigergutt med gulbrune øyne som elsker å utforske. Han er også veldig kosete, og hopper gjerne opp i fanget og kan bli liggende der lenge. Rapp kan du løfte og holde som du selv vil – han er nesten som en sekk som blir liggende der du legger ham i armene. Rapp elsker godis, så hvis det ligger en pose med godbiter fremme kan det hende han henter den og prøver å åpne den selv.  

Dette er to helt herlige brødre som elsker våtfôr og godis. Når de hører knitringen av godbitposen, kommer de løpende og går i åttetall rundt beina dine – da er de happy. De leker veldig godt sammen og utfyller hverandre.  

Guttene kan passe hos en enslig person, et par, eller en familie med litt større barn. (10+ år) 

Begge to er kastrert, vaksinert og ID-merket

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere