Pirat

Møt Pirat: Sjøens Skjønneste Skatt på Leting etter Trygg Havn!

🏴‍☠️ Ahoy, landkrabber og kattekapteiner! Er dere klare til å møte vår mest sjarmerende sjørøver? La oss heise seilene for Pirat, en 13 år gammel tricolor skjønnhet med et hjerte så stort som en skute og en ånd så leken som en kattunge i vinden!

🐾 Ungdommens Kilde: I Pirats verden er 'gå planken' bare en ny lek. Denne evigunge skatten av en katt er en mester i å balansere på livets sjøer med energi og nysgjerrighet som ville gjøre enhver sjørøver misunnelig.

🍲 Matrosens Delikatesse: Pirat, vår gourmet av de syv hav, elsker en god blanding av våtfor og tørrfôr. Med appetitt som en hval, men med evnen til å regulere sitt eget matinntak, er hun klar for enhver fest på dekk.

🎈 Spillopper på Høyt Hav: Vær klar for en katt som leker som vinden i seilene! Pirat er ikke bare kjælen; hun er et skikkelig sjarmtroll som vet å underholde både mannskap og kaptein.

🏠 På Leting etter en Ny Trygg Havn: Vår eventyrlystne Pirat trenger en havn der hun kan finne roen. Et hjem hvor hun kan klatre i masten (les: klatrestativ), utforske hvert skjult hjørne, og selvfølgelig hvile trygt i sitt eget skip (les: koselig kosekrok).

🐕 Kameratskap på Kryss og Tvers: Pirat er ikke redd for hundekamerater og kan gjerne dele skuta med andre firbente sjøfolk. Men når det gjelder andre katter, må vi sjekke om vinden blåser i riktig retning.  En ekte sjøens skjønnhet: Pirat beviser at ekte skjønnhet ligger i sjelen og eventyret i hjertet.

🌊 Er du Klar for Å Gi Pirat en Trygg Havn? Sett kursen mot et eventyrfylt og kjærlig hjem for vår fantastiske innekatt Pirat. Hun er klar til å ankre opp hos en familie som kan gi henne den tryggheten og kjærligheten hun fortjener.

Pirat er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Pirat et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere