Pip

Pip er en snill og søt jente på 1 år. Hun er rolig og glad i kos, hun vil gjerne koses forsiktig på magen og synes en menneskenese er en utmerket koseknott. Pip er glad i oppmerksomhet og følger deg rundt for å se hva du gjør. Hun sover i sengen din om natten og om morgenen legger hun seg gjerne i armkroken for å få kos.

Yndlingsleken hennes er en sliten, grønn glitterball. Hvis du putter den i en liten pappeske morer hun seg med å fiske den opp og denge til den så den fyker bortover gulvet. Hun løper etter den og kommer stolt tilbake med fangsten i munnen. Snor med papirlapp i enden, laserpeker og sprettball er også morsomt og hun er veldig fasinert av reflekser på veggen.

Hvis du vil at hun skal komme er det bare å plystre en liten melodi, plystrelyden er visst spesielt spennende. Du får selskap på badet hvis du tar en dusj eller pusser tennene.

Pip er veldig glad i mat og forteller deg at hun er sulten ved å sette seg ved matskålen og mjaue forsiktig. Det er best for henne at du ikke hører på henne hver gang hun ber pent :-)

Pip har katte-korona og må derfor være inne- og alenekatt så hun ikke smitter andre katter. Katte-korona smitter ikke til mennesker. Pip har ingen merkbare virkninger av katte-koronaen, hun er frisk, aktiv og fin.

Pip er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Pip et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere