Pepper

Morsomme Pepper er en hyggelig jentepus på litt over året. Hun har vakre øyne og skjønn helsort blank pels med ørlite hvitt på brystet. Hun er veldig glad i å leke, og favorittleken hennes er stangleke med fjær. Pepper er litt som en kattunge med raske bevegelser. Hun kan lett hoppe veldig høyt, og hopper gjerne opp i vasken og legger seg der. Pepper er en glad katt som også liker å kose, og hun maler høyt bare du er i nærheten. Hun følger gjerne etter deg for å se hva det er du skal, og møter deg når du kommer fra jobb hver dag. Pepper trives best når hun får være sammen med deg. Når du er på jobb leker hun selv eller tar seg en blund.

Pepper trenger et hjem der hun kan fortsette å blomstre som den vakre blomsten hun er. Hun kan løftes og bæres. Hun rydder fint i kassa etter seg. Våtmat er det beste hun vet, og da sitter hun fint og venter ved skålen sin. Er du sen så kommer hun for å sjekke at du faktisk holder på å lage mat til henne. Pepper har gått fint sammen med fosterforeldrenes andre katter i fosterhjemmet. Som alle andre puser trenger Pepper å være inne en stund før hun kan gå ut. Fosterfamilien må se litt an hvor tidlig det kan bli. Med Pepper får du en god venn for livet!

Pepper er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Pepper et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere