Ozzy

Ozzy er en uvanlig flott, stor guttepus på snart 4 år. Han er en kjærlighetsfull og kosete gutt som veksler mellom å være reservert og kontaktsøkende. Han er var på lyder, men håndterer dem fint når han blir vant til dem og særlig når han blir snakket til eller når radio eller TV er på. Til tross for at han er nesten 4 år gammel, legger han seg ned for kos og kjærlighet flere ganger om dagen og da maler og tråkker han og lager «kjeks» som en liten kattunge. Han elsker kos, spesielt å bli klødd godt bak ørene. Ozzy er enkel å håndtere – han kan løftes, klippes klør på og lastes i transportbur uten problemer.

Ozzy legger seg helst ned for å bli kost med og drar seg frem langs siden av teppene når han ligger ned. Han ligger gjerne ved siden av deg i sofaen og maler som en liten motor. Han kan overtales til å leke hvis leken er spennende nok – favoritten er en snor som blir dratt bortover gulvet, noen ganger under tepper eller puter, eventuelt er en pinne med fjær som «forsvinner» inn under et teppe også populært. Noen ganger glemmer han at han er litt reservert og undersøker omgivelsene på nysgjerrig vis. Da vil han gjerne ha oppmerksomhet og stryker seg inntil deg og lurer på hva du driver med.

Ozzy ønsker seg et rolig hjem med voksne som kan snakke med ham og berolige ham når det er mye som skjer rundt ham. Han trekker seg gjerne unna på dagtid for å få en blund i ro og fred, men om kvelden kommer han ut for å være sosial. Ozzy er vant til å gå ut om natten så foralltidhjemmet må ha trygge utemuligheter. Ozzy ønsker å være eneste katt i hjemmet.

Ozzy er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Ozzy et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere