Mikkel

Mikkel er en liten søt særing på 2, 5 år. Han er en vakker panterpus, med skinnende sort pels og gulgrønne øyne. Han er ikke så veldig glad i å bli plukket opp, men tillater det når han er i ordentlig kosehumør som han pleier å være et par ganger i løpet av dagen. Da er han veldig selskapssyk og venter ivrig utenfor soveromsdøra om morgenen på at vi skal stå opp. Vi blir alltid møtt av et lite mjau da.

Han elsker å titte ut av vinduene i løpet av dagen, og synes det er gøy å gjemme seg blant plantene, leke med laser eller bare leke med de andre kattene. Han er også veldig pratsom og mjauer til både mennesker og andre katter.

 

 

Mikkel er fortsatt nervøs om vi kommer litt for brått på med hånd ovenfra, forfra og han virker å ha litt separasjonsangst. Han blir ikke så altfor redd av fremmede nå lenger, men han er ikke særlig interessert i å omgås dem heller. Han er veldig sterkt knyttet til den ene katten til fosterfamilien, Peelzebub, og lekesloss daglig med den andre katten Lily. Han vil derfor trives best i en familie med minst 1 annen katt. Han viser ikke noe tegn til aggresjon. I starten freste han, men han har aldri klort eller bitt. Han er ikke helt selvsikker ennå, men han blir bedre for hver dag. Mikkel ønsker seg en familie uten små barn, gjerne som har andre katter fra før og som har utemuligheter så han kan kose seg i det grønne neste sommer.

Mikkel er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere