Meister

Hei, jeg er Meister og er en ca. 2 år gammel sjarmerende «rampegutt»! 😊

Jeg elsker å leke, spesielt når det er interaktivt med mennesker! Jeg leker også mye for meg selv, da er myk gummiball eller selvgående elektrisk ball det beste. Generelt er jeg veldig glad i å «jakte» på leker, jeg vil si jeg er ganske flink på å finne gode jaktposisjoner i huset. Som du kanskje forstår er jeg nesten alltid klar for lek og være aktiv! Derfor trenger jeg også tilgang til trygge utemuligheter for å utforske på egenhånd, klatre i trær og få utløp for all energi og nysgjerrigheten min. Siden jeg liker godt å jakte, så passer jeg nok best med en familie uten små barn. Jeg kan nappe litt på deg noen ganger, men det er fordi jeg inviterer til lek. Jeg har bare ikke lært meg helt enda hvordan invitere til lek uten å bite, men om du er konsekvent med meg og har masse leker å tilby meg, vil nok det løse seg. Jeg vil jo bare leke interaktivt med mennesker!

Jeg elsker mat, spesielt våtfôr og godteribiter er gøy når jeg får de som premie etter å ha «jaktet». Jeg er også ganske fascinert av vann, liker best å drikke rett fra rennende vask. Drikker fra skål og da.

Jeg liker å trekke meg tilbake for å slappe av alene. Da er jeg ofte å finne i sofaen eller senga, men som oftest i buret mitt. Men jeg liker også å være der mennesker er, og slappe av rett ved dem. Ikke nødvendigvis for å kose, men for å bare være i nærheten. Jeg liker også å være i høyden for å ha oversikt over alt det spennende som skjer, så jeg ønsker meg muligheter for det!

Jeg blir fort glad i mennesker og tilpasser meg ganske raskt. Bare vær tålmodig, og tolk språket mitt. Det er ikke alltid jeg vil ha kos, men over tid så skal du få lov. Da liker jeg best å bli klappa på haka først. Det er viktig å gi meg space om jeg vil, eller om jeg har fått nok av lek eller klapping.

Nylig hadde jeg en operasjon da to store hårballer satt seg fast. Derfor er det viktig at jeg får daglig pelsstell og at det støvsuges ofte i hjemmet, og kanskje hårballfôr. Det kan virke som jeg sliter med å hoste opp hårballer. I tillegg så liker jeg å spise på småting, så gjem unna alt som jeg kan svelge!

Hos fosterfamilien min sover jeg noen ganger i senga med dem, om jeg føler for det. Om natten er jeg som regel rolig, men det er veldig kjedelig om du sover for lenge, for da kjeder jeg meg og gjør alt for å få oppmerksomheten din! Generelt er jeg glad i oppmerksomhet, så lenge det er jeg som tar initiativ til det. Jeg møter deg alltid i døra når du har vært borte noen timer, og da er jeg også veldig kosete fordi jeg har savnet deg! Jeg er klar for masse for-alltid kjærlighet og lek❤️

Meister er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Meister et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere