Mariann

Møt Mariann, 9 måneder: Den Stille Detektiven med en Pote for Mysterier!

🌟 Trå inn i mysteriet med Mariann, vår nydelige brun/grå/hvite makrellfargede tenåringskattunge. Som en ekte Sherlock i katteverdenen, kombinerer hun et analytisk sinn med en sjenert natur, og er alltid klar for et godteri-sporingsmysterium.

🐾 Den Tenkende Utforskeren: Marianns tilnærming til livet er stille og ettertenksom. Med en skarp observasjonsevne, analyserer hun sine omgivelser nøye før hun trer inn i dem, noe som gjør hennes eventyr både beregnet og fascinerende.

🎨 En Skjønnhet som Går i Dybden: Med sin fortryllende makrellfargede pels, er Mariann et levende kunstverk. Hennes farger gjenspeiler hennes komplekse personlighet – mystisk, dyp og helt unik.

🥫 Gourmetdetektiven: Som en ekte matdetektiv, har Mariann utviklet en forkjærlighet for våtfor. Hennes evne til å finne de skjulte godbitene er like imponerende som hennes smak.

🔎 Mester i Godterisporing: Marianns evne til å spore opp godteri er uten sidestykke. Hun nærmer seg hvert "sak" med en Sherlock-aktig intensitet, noe som gjør leken til en intellektuell utfordring.

🏠 På Jakt etter Et Stille Hjem: Som en innekatt søker Mariann et rolig og kjærlig hjem uten andre kjæledyr, hvor hun kan leve sammen med et av sine søsken. Et hjem som forstår og verdsetter hennes stille, tenkende natur.

🤫 En Sjenert Ånd som Åpner Seg Med Tålmodighet: Selv om hun kan virke reservert i starten, vil Mariann gradvis avsløre sitt sanne, kjærlige selv i et miljø fylt med tålmodighet og forståelse.

🚢 Er Ditt Hjem Klar for Marianns Mysterier? La Mariann, den stille detektivkatten, bli en del av ditt hjem. Denne tenåringskattungen venter på å finne et trygt og kjærlig hjem sammen med et av sine søsken, Tåmmas, Adele eller Isabel (se de andre annonsene), hvor hennes analytiske sinn og stille natur blir elsket og verdsatt.

Mariann er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Mariann et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere