Mac

Mac er 11 uker og sjefen i kullet, og den desidert største av alle. Det har han vært siden fødselen, og han har gledelig tatt på seg storebror-rollen for de andre. Han var først ute med det meste: gå, bruke dokassa, spise solid føde og drikke vann. Han er en utrolig sjarmerende kar og han gir med glede menneskene sine en liten vask under kos.
 
Mye av tiden til Mac går til lek og moro, og han syns det er spesielt gøy å leke med tante Nadja. Det er nok fordi at han er såpass mye tyngre og sterkere enn søsknene sine at det blir litt for lett å vinne over dem i lekeslåssing, men det betyr ikke at han ikke syns det er kjempegøy. Nadja gir han en god del mer motstand, og Mac gir seg ikke selv om han ikke klarer å vinne mot henne. (Noe som ikke er så rart, ettersom Nadja er en fullvoksen frøken på 4,5kg, og Mac nettopp har bikket 1kg.)
 
Mac elsker å kaste seg rundt anklene til fosterforeldrene sine når de går forbi han, og da holder han fast lenge. Klørne fester han strategisk i klesplagg, slik at de må bøye seg ned og få løs labbene hans. Da benytter han anledningen til å kreve litt kos, før han løper av gårde for å leke videre med de andre pusene. Mac ønsker seg en leken familie som har hage med utemuligheter.
 
Mac er vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere