Lykke

Lykke er en vakker jente på 3 år og 9 måneder. Hun har nydelig hvit pels, med sorte og røde felter. Hun kom til Dyrenes Hus med et kull på tre små kattunger og ble også amme for 3 morløse kattunger på omtrent samme alder som sårt trengte en mor. Hun var en fantastisk kattemor for alle 6 ungene, og oppdro alle som sine egne.

 

Lykke er en rolig og forsiktig katt som liker godt å få kos. Hun liker det så godt at  hun gjerne sikler litt når du koser med henne. Aller best liker hun å få kos på hodet og ryggen. Hun kan trekke seg tilbake om det blir mye støy og når fremmede kommer på besøk, men når hun blir trygg på deg er hun veldig kontaktsøkende.

 

Hun er veldig glad i å sitte i vinduskarmen og kikke ut på folk og dyr om dagen, og om kvelden kan hun legge seg på sofaen eller i senga for å sove, spesielt oppå et mykt pledd. Når man kommer hjem kommer hun som regel bort med en gang for å si hei. Av leker så er hun mest glad i  fjærleker og ting som glitrer. Lykke ønsker seg en rolig familie med eldre barn og muligheter til å få gå ut om sommeren.

 

Lykke er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere