Lurven

Lurven er nydelig gutt på 2,4 år, med langhåret tigerstripete pels. Han er den fineste innekatten som finnes, en koset sjarmør som deler ut klemmer og kyss til både kjente og ukjente. Når fostermor har besøk, hilser han på gjestene og tar gjerne plass i sofaen ved siden av dem.

I situasjoner hvor andre katter kanskje ville gjemt seg under sofaen, står Lurven spent ved siden av og følger med. Han er en aktiv katt som liker å leke og han løper ofte som en pil rundt omkring.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/
Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535

Alenetid synes han er oppskrytt. Når han hviler eller sover, vil han gjerne ligge i fanget på sofaen og få kos hvis han kan. De første par ukene i fosterhjemmet slet han litt med å ligge på fanget lenge om gangen. Nå legger han seg aller helst så tett opp mot ansiktet til fostermor som han kan komme og blir der til middagsluren er over. Lurven har en hjertefeil som gjør at han må ta medisiner daglig. Han lever fint med dette, men bør derfor være innekatt.

Lurven er kastrert, vaksinert og ID-merket.

 

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere