Linux

Hei alle snille og kule mennesker!

Jeg er Linux på ca 6 måneder, og jeg ønsker meg et hjem med masse kos, leker og godbiter! :-)

Jeg ble funnet i et parkeringshus i sommer. Hun som har passet på meg har lett etter eieren min uten hell, så nå må vi se framover, og jeg ser en framtid i et godt og varmt hjem. Jeg håper det er noen mennesker for meg der ute som vil gi like mye kjærlighet til meg som jeg vil gi til dere, og det er masse! For jeg er en ordentlig kosegutt som kan både bæres og klappes på magen, og jeg maler mye! Jeg er svært fortrolig med alle jeg møter så vi blir nok kjempegode venner veldig raskt. Jeg gleder meg til å møte dere!

Linux er vant med mennesker, katter og hund, og er snill med alle han møter. Han vil trives med andre dyr og barn så lenge de behandler ham bra. Linux er sosial, så hvis han skal være innekatt bør du være mye hjemme eller ha et annet dyr han kan tilbringe tid med. Han er trygg og fortrolig med alle og eier ikke frykt, så vær obs på det hvis han skal være utekatt. Ellers er han flink til å bruke kattedoen. Han liker å ligge i vinduskarmer, i klorestativet og i sofaen. Han er et skikkelig matvrak og liker omtrent alt han får. Favoritthobbyene er å sove, kose, spise og leke med lange fjærleker :-)

Linux er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Linux et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere