Lilli

Lilli er en snill pusefrøken på snart 4 år som leter etter det perfekte for-alltid-hjemmet – er det hos deg? Lilli er snill og leken, og kosete på sine premisser, men hun er litt sjenert og trenger derfor litt tid på å bli kjent med den nye familien sin før hun åpner seg og viser frem hele den herlige personligheten sin.

Lilli er en rolig katt som liker å sove på favorittplassene sine, og hun koser seg også med å klore på klorestativet sitt. Hun er glad i å leke og favorittlekene er en heklet ball, en musebamse og så klart laserpekeren. Hun er nysgjerrig og synes det er veldig gøy med videoer av mus eller fugler på TV-en. Lilli kommer og spiser når familien hennes spiser, og om kvelden har hun zoomies, så da er det full fres en stund! Lilli sier ifra når hun vil ha kos – da stirrer hun på deg og sier «prrt» til hun får den kosen hun vil ha. Hun elsker å bli kost på rumpa. Fordi hun liker kos på sine premisser, passer Lilli best i et hjem uten barn.

Lilli ønsker seg et for-alltid-hjem hos en enslig voksen eller et rolig par uten barn. Hun har ikke erfaring med hunder, og fordi hun er vant til å være enebarn, er det best om hun er eneste katt i hjemmet. Hun trenger en familie som har tid til å bli kjent med henne, sånn at hun blir trygg og komfortabel, og det er også viktig at familien har tid og lyst til å leke med henne. Hun kan bli redd når det kommer gjester på besøk, så hun bør ha et sted hun kan trekke seg tilbake til hvis hun trenger det. Lilli kan passe både som innekatt og ute-/innekatt.

Lilli er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Lilli et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere