Lilleblue

Lilleblue er en nydelig, blågrå, kosete og leken kattunge som ble født i Oslo sommeren 2023, og som kom til oss rett før jul. Siden da har han bodd hos en fostermor, som har blitt veldig glad i ham. Dessverre er denne sjarmøren litt for energisk for fostermors egen aldrende katt, så nå leter han etter sitt for-alltid-hjem hos en ungdommelig og leken familie.

Lilleblue er alt du kan ønske deg av en katt. Han er supersosial og nysgjerrig, og skal selvfølgelig være med på alt som skjer. Han elsker kos og nærhet, samtidig som han er en liten rampete luring. Det å observere fostermors akvarium er noe han kan gjøre i timevis. Man kan se hvordan han har lyst å stikke en liten labb oppi vannet for å se om han får napp. (Han har ikke turt å prøve enda, altså!)

Siden han bare er et drøyt halvt år gammel så er han på sitt mest lekne. Han kan leke med hva som helst, hvor som helst og når som helst! Bevegelige bilder på TV‘en har han ikke helt skjønt seg på enda, og hvorfor det som rører seg ikke også finnes bak TV’en bruker han mye tid på å studere. Nysgjerrig som han er så finnes det ikke et sted i leiligheten han ikke vil ønske å utforske. Han elsker å ligge i sofaen eller sengen sammen med deg når han er ferdig med å leke.

Lilleblue går fint sammen med andre katter, men er veldig redd for hunder. Han kan derfor ikke flytte til en familie som har hund nå, eller ønsker å skaffe seg hund i fremtiden. Lilleblue må få bli utekatt når sommeren nærmer seg så aktiv som han er.

Nå håper han at det er en familie der ut som har lyst på akkurat ham som en del av gjengen! :-)

Lilleblue er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Lilleblue et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere