Leo

Leo er en forsiktig, godhjertet og snill katt på 8 år.

Han knytter seg raskt til ny eier og legger sin elsk på han/henne. Han liker å kose mye, og sover helst sammen med eieren sin. Da er han aller mest fornøyd.

Leo er en rolig og godlynt katt. Han er aldri aggressiv og klorer og biter ikke. Hvis han føler seg presset av folk som er for nærgående, trekker han seg bare unna. Leo mjauer søtt og lengtende når han trenger kos og stell av eier. Ellers spiser og drikker han godt og er selvstendig og lett å ha med å gjøre.

Leo liker å slappe av på teppet sitt i nokså lange perioder. Når kvelden kommer, våkner han opp og er klar for lek og oppdagelser både inne og ute. Ellers rusler han rundt i huset og observerer aktiviteten og mjauer litt om han synes han får for lite oppmerksomhet.

Han har mange katteleker, men liker aller best å leke med en ispinne eller en liten linjal. Han skyver den foran seg som en ishockeykølle i stor fart og morer seg stort.

Leo passer nok best hos en person som bor alene. Han fungerer fint hos en familie – som i dag, men man må huske på at han knytter seg raskt til en eier. Med andre mennesker enn eier er Leo temmelig forsiktig og litt sky. Andre får klappe ham og kose litt, men han oppsøker dem ikke.

Leo er veldig renslig og er også flink med eget stell. Det har aldri forekommet at han er vilter og skader interiør i huset. Leo fungerer sannsynligvis best som utekatt, når han er inne hele tiden blir han mer slapp og trives mindre.

Leo en flott og snill katt, som elsker eieren sin, og det er veldig lite jobb eller problemer med ham.

Leo er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Leo et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere