Leo

Leo er en ung energisk fyr på 1,5 år. Han ønsker seg en familie NÅ, og det har han sagt klart ifra om. Som den utålmodige og nysgjerrige fyren han er forteller han deg helt klart hva han vil til enhver tid. Søtnosen er glad i middag, og kommer middagen litt sent så er han veldig flink å minne deg på det. Han vil gjerne hjelpe deg å åpne våtfor-pakken eller hjelpe med at tallerken skal komme litt fortere ned på gulvet. Fostermor er vant til det og litt avledning må da til. Han blir tilgitt med en gang, da han sjarmerer alle i senk med de nydelige øynene og den vakre lyse gule pelsen.

Leo blir raskt kjent med deg og er en venn for deg som liker å bli litt overrumplet hjemme. Leo trenger gode utemuligheter. Leo har ikke hilst på hund, men har gått fint med den andre katten i fosterhjemmet. Leo kan løftes bæres og koses masse med. Kan passe i alle familier, også de med mindre barn (hund er usikkert).

Leo er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Leo et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere