Krokus

Hei, Jeg heter Krokus😺. Jeg er snart 16 uker gammel, er kastrert og chippet, og det blir sagt nå at jeg er klar til å flytte hjemmefra! 🙀 Jeg er litt skeptisk til det, fordi jeg er litt redd for å bli helt alene og liker helst å ha noen rundt meg til å leke med meg, beundre meg, og kose med meg❤️. Jeg har to søstre jeg er veldig glad i, og liker godt å sove inntil dem eller menneskene her i huset. Da maler jeg kjempehøyt, særlig om de stryker meg over hodet, nakken og kinnene😻. Men selv om søstrene mine er mine beste venner (og min aller største drøm er å bli adoptert ut med en av dem eller begge om du ikke har katt fra før😻), synes jeg de voksne kattene her i fosterhjemmet er "HELT AMAZING"😻😻😻. Særlig de store gutta - de er dødstøffe!! 😺😺😺Jeg klarer bare ikke å la dem gå i fred, men bare MÅ prøve alle triksene i boka for å prøve å bli venner. Jeg tar ikke nei for et nei, for å si det sånn😼, og følger etter dem med hjerter og håp i øynene, uansett hvor mye de knurrer og freser på meg!😼😻 Så har du en annen kattunge, eller en annen vennlig voksen katt, vil det gjøre at drømmen min blir oppfylt ❤️.

Ellers er jeg en veldig nysgjerrig og leken gutt som kattunger flest, og synes selv jeg er superkul! Fostermor sier også at jeg er superkul og en aldeles nydelig og spesielt sjarmerende gutt, bare så du vet det! 😻 Men selv om jeg er veldig tøff og stor, så må jeg innrømme at jeg som regel synes det er best at en av søstrene mine prøver ut ting først, og så kan jeg gjøre det samme etterpå. Så veldig skumle ting, mye høye lyder og at dere gjør mye brå bevegelser synes jeg er veldig ekkelt, og da blir jeg litt redd og lei meg 😿. Jeg ønsker meg derfor et hjem med større barn, eller bare voksne❤️.

Siden jeg er så tøff og begynner å bli en stor gutt (synes jeg selv), så er det ikke alltid jeg bryr meg om regler og sånn. Det betyr at ifølge meg kan alle møblene dine gjerne klores på når jeg vil, jeg kan rearrangere plantene du lar stå fremme, din mat er min mat om jeg får sjansen, og har du noe jeg vil ha så gjør jeg det jeg kan for å få tak i det (om det så er å klatre oppover buksebeina dine med klørne godt plassert inn i låra dine, eller ofre et par av dine fingre for å få den godbiten du har😼😺🙀. Når det kommer til godbiter, kan jeg forresten ofre litt av nesa til mine søstre også. Godbiter er fantastisk, og gjør meg totalt fryktløs😻😺😼.

Det er forresten en hund her jeg bor også! Hun er grei, men ganske kjedelig, så hun har jeg ikke giddet å bli noe kjent med. Hun er litt rar når hun gjerne vil lukte på meg, og litt skummel når hun bjeffer, så jeg bare holder meg litt på avstand fra henne. Unntatt når det kommer til disse godbitene igjen..., da kan jeg gjerne prøve å fiske dem ut av munnen hennes😼 Når jeg leker, bruker jeg ganske lite klør og tenner, men jeg ser ikke problemet med å bruke det når jeg vil (som kattunger flest), så du må være forberedt på litt kloremerker i starten selv om jeg prøver å være en veldig snill gutt! Jeg ELSKER sånne "fiskestenger" med fjær i enden! De har jeg blitt skikkelig god på å fange, og knurrer høyt så ingen tar de fra meg igjen😼. Har du drømmehjemmet jeg leter etter? ❤️😻❤️ Mine søte søstre vil også bli klare til adopsjon snart, de skal bare kastreres først (de har vokst litt seinere en jeg som er en stor, tøff gutt😼). Så har du ikke pus fra før kan du få hilse på dem også når du kommer.

Krokus er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Krokus et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere