Kløver

🌿💖 Bli Kløvers Eneste 💖🌿 Møt Kløver – en unik blanding av intelligens, sjarm, og litt grumpy-face som skjuler et hjerte av gull. Den enestående dama på snart to år søker et hjem hvor hun kan skinne alene. Denne tricolor skjønnheten søker etter et spesielt hjem, et hvor hun kan være den strålende stjernen, uten andre kjæledyr til å dele rampelyset.

*En Sjarmerende Ensom Sjel*
Kløver har en personlighet som er større enn livet selv. Smart, løsningsorientert, og uendelig kjælen, ønsker hun et hjem hvor hennes sjarm kan få full oppmerksomhet. Hennes "grumpy-face" er bare fasaden som skjuler en verden av kjærlighet klar for å bli delt – med mennesker alene.

*Spiller Hovedrollen i Sitt Eget Liv*
Kløver er en selverklært diva som trives best i menneskelig selskap. Selv om hun kan virke litt bekymret eller irritert rundt andre dyr, blomstrer hun virkelig når hun har sine mennesker helt for seg selv. Hennes ideelle hjem er et sted uten hunder, andre katter, eller noen andre dyr – bare Kløver og hennes elskede menneskefamilie.

*Kos, Lek, og Eventyr på Kløvers Vilkår*
Denne lekne sjelen elsker å jage etter leketøy og nyte lange, koselige børstesessions som får henne til å sikle av glede. Hun vil ta initiativ til kos når tiden er riktig, ofte med en sjarmerende "kvekkelyd" eller et mykt mjau for å vekke din oppmerksomhet.

*En Trygg Havn for Utforskning*
Kløver lengter etter gode utemuligheter i et trygt og beskyttet miljø. Hun drømmer om et hjem hvor en katteluke alltid ønsker henne velkommen tilbake til varmen og tryggheten fra hennes eget spesielle sted, et sted hvor hun aldri trenger å bekymre seg for å bli kald, tørst, eller sulten igjen.

*Din Eneste Ene Venter*
Er du klar for å åpne ditt hjerte og hjem for denne sjarmerende, enestående dama? Kløver er klar for å finne sitt for-alltid hjem, et sted hvor hun kan være sentrum av oppmerksomheten, elsket og verdsatt for den fantastiske katten hun er. Kløver ser frem til å starte sitt neste kapittel med deg, som den eneste kjæledyret i et hjem fylt med kjærlighet, latter, og selvfølgelig, endeløse kosetimer. Er du klar til å være alt Kløver noen gang har drømt om? Hun kan løftes, bæres og reiser fint i bur!

Kløver er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Kløver et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere