Kit

 

 

Kit er en nydelig pusefrøken på snart 3 år som leter etter sitt for-alltid hjem. Hun er verdens snilleste katt med en rolig og forsiktig sjel. Hun ble fanget inn fra en koloni tidligere i høst og var høygravid, sliten og redd da hun kom i fosterhjem. Morgenen etter at hun hadde flyttet til fosterhjemmet, søndag 04. september 2022, fødte hun sitt aller siste kull i trygge og varme omgivelser. Fem nydelige små sjeler hadde inntatt verden.

Umiddelbart ble det klart at Kit er en helt fantastisk mamma, og hun tok godt vare på sine små fra første sekund. Hun tillot til og med at fosterforeldrene henne veide ungene for å forsikre seg om at de tok til seg nok næring, uten å vise noen som helst form for aggresjon.

 

 

Etter å ha fått et par dager med ro og fred sammen med sine små, begynte fosterforeldrene så smått å undersøke hvordan Kit responderte på nærkontakt med og kos fra mennesker. Og da gikk det ikke lang tid før det viste seg at Kit er en ordentlig koseklump! Selv om hun fortsatt var litt skvetten og forsiktig, malte hun høyt hver gang fostermor eller fosterfar satte seg sammen med henne og klødde henne forsiktig under haka, bak ørene, og på ryggen.

Etter hvert som ungene ble større, kom mer og mer av Kits personlighet frem. Hun var blitt tryggere og sikrere på både seg selv og fosterhjemmet, og etter noen få uker beveget hun seg fritt rundt i leiligheten med mer selvsikkerhet. Nå møter hun fostermor hver morgen for en god porsjon kos både før og etter frokost, og oppsøker kos flere ganger gjennom dagen.  På kveldstid er Kit, som katter flest, på sitt mest aktive og mest sosiale. Da får man virkelig se hvor søt og sjarmerende hun er.

 

 

Med tanke på Kits rolige og forsiktige vesen, tror fosterhjemmet at hun vil trives aller best som eneste katt og kjæledyr i hjemmet, og aller helst hos en familie som ikke har små barn. Da vil den delen av den nydelige personligheten hennes som ikke kommer helt frem rundt andre katter virkelig blomstre, og man vil få se en mer leken side av denne nydelige godjenta.

En enslig og rolig voksen, eller et godt etablert og rolig par vil nok være det perfekte hjemmet for Kit. Hadde det ikke vært for at fosterhjemmet har katt fra før og at de tror hun vil trives aller best i et hjem uten andre dyr, ville de adoptert henne selv. Kit er en fantastisk nydelig, snill og god katt som det er umulig å ikke falle pladask for, og som fortjener å finne et rolig hjem hvor hun kan skjemmes bort for resten av livet.

 

 

Kit er en ganske liten pus, og til tross for sin relativt unge alder, bærer hun preg av at hun ikke har hatt et lett liv før hun kom inn til Dyrenes Hus. Dette gjør henne til en forsiktig pus som fortsatt er litt skvetten overfor høye lyder og brå bevegelser, men det finnes ikke en aggressiv celle i den lille kroppen hennes. Hun er virkelig verdens snilleste og roligste katt, og det eneste hun ønsker i livet er et for-alltid hjem hvor hun kan overøses med all den kjærligheten, omsorgen og tålmodigheten hun så sårt fortjener.

Hun viser interesse for lek, men da hun er litt reservert rundt andre katter tør hun ikke helt å bli med når kattungene og fosterhjemmets fastboende katt spinner rundt etter hverandre i leiligheten, selv om hun ofte har veldig lyst. Kit liker godt å slappe av på lune steder og i sofaen, og setter pris på å nyte livet omgitt av varme og kjærlighet. Hun elsker mat, både tørrfor og våtfor, og er ikke kresen på kattesnacks.  Dersom man får besøk, går hun helst å gjemmer seg litt i starten, men sier ikke nei takk til både snacks og kos også fra besøkende.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere